Mencas m fileja

Menca (Latīniski: Gadus morhua)  dzīvo aukstos un tīros Ziemeļatlantijas okeāna ūdeņos, pie Islandes krastiem. 
Tās fileja ir gaiša un garša svaiga. menca ir augstvērtīga un garda baltās gaļas zivs, ko var pasniegt ar dažādām piedevām.  Tā satur daudz B grupas vitamīnu, kalcija, joda, fosfora un selēna. Pielietojot īpašu saldēšanas metodi, tiek panākts, ka atlaidināta mencas fileja ir tikpat svaiga un sulīga, bet pagatavota tā saglabā savu gandrīz balto krāsu.

Kopš 1980. gada mencas fileju ražo vienā no Islandes zivju pārstrādes uzņēmumiem, no kura dibinātāja un ilgstoša tā galvenā menedžera vārda arī radusies ideja par zīmolu OscarsFish.

Mencas filejai maksimāli tiek saglabāta dabiskā garša un uzturvērtība, kas piemīt tikko nozvejotai zivij. Mencas ķeršanai tiek izmantota līnijāķu metode, un tā tiek nozvejota tikai tādā daudzumā, kāds nepieciešams, lai to ātri pārstrādātu. Zivju svaigums, ko tā iegūst ātrās pārstrādes un sasaldēšanas rezultātā ir galvenais garants labai un stabilai kvalitātei, kas arī ir zīmola OscarsFish atsķirības zīme.

Mencas fileja ir gaiša un sulīga. Mēs mencu iepērkam tikai no maziem zvejas kuteriem, kas katru dienu ienāk krastā. Tā tiek filēta 24 stundu laikā un nekavējoties sasaldēta ļoti zemā temperatūrā. Filejai netiek pievienots nedz ledus, nedz ūdens.

Uzglabāšana:

Glabāt saldētavā -18 ° C vai zemāk.
Uzglabāšanas termiņš: 18 mēneši no izgatavošanas datuma .
Pēc atkausēšanas, ieteicams produktu uzglabāt ledusskapī ne ilgāk par 48 stundām. Atkārtoti nesasaldēt!

Atlaidināšana:

Mēs iesakām jums atlaidināt produktu 1-1,5 stundu aukstā ūdenī, neizņemot to no plastmasas maisiņa.