Jūras zeltplekste krējuma
un garšaugu mērcē
Recepte 4 porcijām
Gatavošanas ilgums
apmēram 30 minūtes
Jums vajadzēs:
- 4 jūras zeltplekstes filejas gabali
- 2 lieli āboli
- 1 puravs
- 200 g saldais krējums
- sāls, pipari
- nedaudz garšaugu (timiāns,
rozmarīns, baziliks) - 100 g garneļu
- olīveļļa
- sviests
Pagatavošana:
- Purava balto daļu sagriež ripiņās, ābolus sagriež biezās
daivās, sakarsētā eļļā, kam pievienots nedaudz sviesta, apgrozot apcep,
pievieno arī garšaugus.
- Visu liek
cepampannā, virsū klāj ar sāli un pipariem pārkaisītas zeltplekstes. Pārlej
saldo krējumu, pēc vēlēšanās pieliek vēl garšaugus, liek krāsnī, 180 grādu
temperatūrā cep 20 minūtes.
- Izņem
no krāsns un karstajā mērcē iemaisa garneles.
Jums garšos!
Foto sadarbībā ar
izdevniecību SANTA
Iegādāties produktus