Oscars fish produkti Port Hotel restorāna šefpavāra Ulda Kreba interpretācijā:
Iesakām Jums noskatīties restorāna Bibliotēka No 1. šefpavāra Māra Jansona
piedāvāto recepti Pikšas filejas ātrai un ļoti garšīgai pagatavošanai.
Viena no mūsu iecienītākajām zupām - tomātu:
... un te vēl dažas vienkāršas video receptes:
Raidījumā "Dzīvīte" var uzzināt, kā garšīgi pagatavot dažādus ēdienus no augstvērtīgās
Oscars Fish produkcijas, kurus gatavo zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris
Astičs,
bet palīga lomā būs iejutusies raidījuma vadītāja Zane Vaļicka.
(Sākot ar 10:45 minūti)
Šajā raidījumā "Dzīvīte" kopā ar OSCARS FISH viesojas Zigmunda Zajančkovska
ģimenē, kurā viens no
Latvijas labākajiem šefpavāriem, Māris Jansons, kopā ar mazajiem palīgiem
gatavo dažādus cienastus
no OSCARS FISH produkcijas un atgādina, cik nozīmīgi pareizi atsaldēt
saldētas zivis, kā arī padalīsies
ar dažādiem pavāra "knifiem".
Raidījums "Dzīvīte" viesojas pie Mārītes un Oskara. Te var uzzināt kā papildināt
savu ēdienkarti un
pārsteigt ciemiņus ar īpaši augstvērtīgu svaigu,sasaldētu zivs produkciju no
Islandes nepiesārņotām
ūdenskrātuvēm un uzzināt interesantas receptes jaunajai grilēšanas sezonai.