Jums vajadzēs:
Pagatavošana:
Sēnes notīra un sagriež.
Cep uz pannas, pievienojot 2 ēdamkarotes
sviesta.
Šķidrumu, kas izdalās, cepot sēnes, nolej
sagatavotā traukā.
Notīra un sīki sagriež sīpolu, ķiploku, liek
cepties pie sēnēm, pieliek vēl 2 ēdamkarotes
sviesta un sautē 5 minūtes.
Sēņu šķidrumam pievieno krējumu un miltus,
rūpīgi samaisa.
Iegūto mērci lēnām lej klāt sēnēm un sīpoliem, sautē vēl 5
minūtes.
Sieru sarīvē.
Liek trauciņos sēņu mērci ar sīpoliem, pārkaisa ar rīvēto
sieru un liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 10
minūtēm.
Cepamgabaliņus cep apmēram 5 min no katras puses.
Servē uz šķīvja.
Jums garšos!
Foto: Dace Runča