Ogas un sēnes

Ogas ir bagātīgs vitamīnu avots un tām ir ļoti augsta uzturvērtība. Tās  cilvēka organismam sniedz lielāko daļu vitamīnu un minerālvielu, kas nepieciešami, lai nodrošinātu normālus vielmaiņas procesus un vitalitāti. Tā kā cilvēka organisms neuzkrāj vitamīnus, tāpēc tās iesaka iekļaut ikdienas uzturā. Ogas parasti izmanto pamatēdienu, saldo ēdienu, piedevu, sulu un ievārījumu gatavošanā.

Sēnes ir bagātas ar proteīniem un šķiedrvielām. Tajās ir maz kaloriju, toties daudz imunitāti rosinošu vielu. Ja ogās un sēnēs grib saglabāt vairāk vitamīnu, tad izmanto produktu saldēšanu. Tās tiek saldētas veselas. Jo mazāk produkts tiek apstrādāts un dalīts, jo pilnvērtīgāks.

Ja produkts ir atlaidināts, to neiesaka saldēt otrreiz, jo šādi zūd produkta vērtīgums un kvalitāte. 

Pateicoties mūsdienu saldēšanas iekārtām un jaunākajām tehnoloģijām, kas tiek veiksmīgi izmantotas ogu un sēņu saldēšanai,  produktus var baudīt visa gada garumā.

Produktu izcelsme: Eiropas ziemeļu daļa.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.