Mencas filejas cepamgabaliņi

           

          Gatavošanas ilgums apmēram 20 minūtes

           Recepte 4 mazām vai 2 lielām porcijām

 

      Vajadzēs:

         120g x 4 (viens iepakojums) Oscarsfish mencas filejas cepamgabaliņu

        Dārzeņi biezenim pēc izvēles. (Puķkāposti, kāļi, kartupeļi vai citi)

        Saldais krējums vai svaigsiers

        Zaļumi dekorēšanai

       Garšvielas un sāls pēc patikas

 

       Pagatavošana:

Notīrītus dārzeņus sagriež gabalos un liek vārīties verdošā ūdenī. Kad dārzeņi mīksti, tos nokāš, atstājot nedaudz šķidruma. Katliņā pievieno garšvielas, saldo krējumu vai svaigsieru un visu sablendē viendabīgā masā.

Biezeni apsedz vai ieliek cepeškrāsnī, lai saglabājas silts.

Uz uzkarsētas pannas uzlej nerafinētu olīveļļu un uzliek gabaliņu kausēta sviesta. Tad uz pannas liek neatkausētus Oscarsfish mencas filejas cepamgabaliņus un cep no katras puses apmēram 5 minūtes. Kad gatavs, apkaisa ar sāli un pipariem.

Servē uz šķīvja dārzeņu biezeni, cepamgabaliņus un dekorē ar zaļumiem pēc izvēles.

Ja garšo, var pagatavot klāt arī sparģeļus bagātīgākai piedevu buķetei.

 

Jums garšos!

Foto sadarbībā ar žurnālu PIE GALDA

0
Veidots ar Mozello - labo mājas lapu ģeneratoru.

 .